Kwaliteitsmanagementsysteem

Als organisatie is het belangrijk om je kwaliteitsrisico’s te kennen en deze goed te beheersen. Bedrijven moeten hier continue in willen blijven verbeteren. Zo alleen kan je klachten, incidenten, hoge faalkosten of imagoschade voorkomen.

Een kwaliteitsmanagementsysteem conform de ISO 9001 norm helpt hierbij.

Wat zijn de voordelen?

  1. Het systeem draagt zorg voor duidelijke processen en communicatiestructuren, duidelijke taken en verantwoordelijkheden binnen de organisatie
  2. Tijdig kwaliteitsproblemen identificeren, registeren en analyseren om zo de juiste verbetermaatregelen te kunnen bepalen.
  3. Verhogen van de kwaliteit binnen uw organisatie
  4. Verhogen van kwaliteitsbewustwording van uw medewerkers
  5. Het toont aan dat de klanttevredenheid in uw organisatie centraal staat

devices
management

Alle processen, één programma!

Improve, is een interactieve Cloud oplossing voor kwaliteitsmanagementsystemen. In Improve kun je alle procedures, formulieren en werkinstructies digitaliseren en op één plek beheren. In de op maat gemaakte formulieren kan je met PC, tablet, of smartphone heel eenvoudig alle denkbare kwaliteit, veiligheid en/of milieuregistraties of meldingen registreren. Met Improve kan je verbetermaatregelen direct communiceren om zo toekomstige klachten, afwijkingen en/of ongevallen te voorkomen.

 

Neem contact met ons op!

Managementsysteem conform de ISO 9001

Het kwaliteitsmanagementsysteem Improve helpt jouw organisatie klaar te maken voor de certificering voor ISO 9001, de internationale norm voor kwaliteitssystemen. Het grote voordeel van Improve is dat het voldoet aan de eisen van ISO 9001, maar ook eenvoudig kan worden ingericht voor ISO 14001, ISO 27001, VCA, AEO, CO2 prestatieladder, Safety Culture Ladder of voor een ander schema.

Het behalen en behouden van je certificeringen is met Imrpove dus eenvoudig te realiseren. En omdat iedereen in Improve kan werken wordt het draakvlak voor het kwaliteitsmanagementsysteem in jouw organisatie alleen maar vergroot!

Waarom kiezen voor een online management systeem zoals Improve?

  1. Centrale omgeving: Alle informatie zoals procesbeschrijvingen, werkinstructies, registratieformulieren staan centraal waardoor je direct inzicht hebt in wie betrokken is bij welk proces binnen de organisatie
  2. Overal is Improve toegankelijk: Zowel mobiel als op een laptop of desktop device. Iedereen die toegang heeft tot Improve kan direct meldingen registreren.
  3. Automatische notificatie: Heb je een verbetermaatregel? Zet deze uit in je organisatie. De uitvoerende medewerker ontvangt direct in zijn/haar e-mail en kan er mee aan de slag.
  4. Overzichtelijk: Alle ISO normen, VCA, AEO, BRL-certificeringen op één plek, real-time status van rapportages en alle maatregelen en verbeterpunten zijn direct inzichtelijk in strakke dashboars en overzichten
  5. Continue optimaliseren: In Improve kan je genomen verbetermaatregelen met elkaar evalueren. Blijkt een maatregel niet effectief? Pas deze dan aan en zet hem opnieuw uit in je organisatie. Zo bereik je verbetering

Demo aanvragen

Ben je benieuwd wat Improve voor jouw organisatie kan betekenen? Probeer Improve voor 30 dagen geheel gratis. Na 30 dagen stopt de proefperiode automatisch.

table