Security Awareness Sessie - Informatiebeveiliging

Tegenwoordig is fysieke beveiliging niet meer voldoende, steeds vaker proberen criminelen juist via de digitale deur binnen te komen. Vaak wordt hierbij misbruik gemaakt van het bewustzijnsniveau van medewerkers.

Octant Veiligheids- en Risicomanagement richt zich daarom op het creëren van bewustwording en gedragsverandering van uw medewerkers. Zij maken het verschil in de informatiebeveiliging van uw organisatie.

Met een Security Awareness training maken wij uw personeel bewust welke rol en verantwoordelijkheden zij hebben op het gebied van informatiebeveiliging en – nog belangrijker – leren wij hen ook om hier naar te handelen. Geen overdaad aan regeltjes, maar primair gericht op inzicht van uw medewerkers.

Aan de hand van relevante praktijkvoorbeelden, werkmethoden van criminelen en praktische tips verhogen wij de awareness onder uw medewerkers.

Niet alleen algemene risico’s als phishing mails en ransom ware, wordt er ook aandacht besteed aan risico’s die specifiek voor uw organisatie gelden. Wij helpen u graag om het bewustzijn binnen uw organisatie te verbeteren! 

Meer informatie?

Neem direct contact op

Heeft u een vraag?

We zijn elke werkdag bereikbaar tussen 08:00 - 17:00

0181 - 611 244