Improve, hét online managementsysteem

Met Improve kan je al je QHSSE registraties, procedures, formulieren, werkinstructies en rapportages op één plek beheren. Je kan er eenvoudig in registreren, mee analyseren, verbetermaatregelen uitzetten én de status daarvan inzien. Alles is digitaal geborgd in de cloud en dus altijd en overal bereikbaar zowel op je computer als mobile device.

Improve is geschikt voor alle ISO normen, VCA/VCU en AEO én is ook beschikbaar in het Engels. Onze consultants richten alle procedures en formulieren op maat voor je in. Zelf formulieren toevoegen en/of procedures aanpassen is ook mogelijk. Je kan er na een hele korte training en met een onbeperkt aantal users direct mee aan de slag. 

Ben jij klaar met papierwerk? Maak dan kennis met Improve.

Bekijk hier de website van Improve
devices

‘Onlangs heeft Octant bij onze schoonmaakorganisatie het nieuwe online Managementsysteem Improve geïmplementeerd. In dit systeem zijn het ISO 9001 en VCA* verwerkt. Mijn collega's hebben de introductietraining als prettig ervaren en kunnen hierdoor snel en efficiënt met het systeem uit de voeten. Het scheelt ons inmiddels aardig wat papierwerk. Bijna alles gebeurt online. Een aanrader dus!’

SVP Schoonmaak - André Ponsen, Directeur

‘ Top systeem! Praktisch, overzichtelijk en eenvoudig om mee te werken. Wij raden het iedereen aan.’

Nathaly van Laar, Projectmanager Veiligheid & Communicatie bij Van Laar TSO

‘ Top systeem! Praktisch, overzichtelijk en eenvoudig om mee te werken. Wij raden het iedereen aan.’

Nathaly van Laar, Projectmanager Veiligheid & Communicatie bij Van Laar TSO

Demo aanvragen

Ben je benieuwd wat Improve voor jouw organisatie kan betekenen? Probeer Improve voor 30 dagen geheel gratis. Na 30 dagen stopt de proefperiode automatisch.

table