Over Octant

Als bedrijf wil je continu verbeteren op het gebied van Quality, Health & Safety, Security en Environment (QHSSE) om je QHSSE risico’s te blijven beheersen, de processen goed te monitoren en waar nodig bij te sturen. Hierdoor blijf je voldoen aan de eisen én verwachtingen van al je stakeholders, verminder je de kans op o.a. klachten, inefficiëntie, schades, ongevallen en verwerf je een goede uitstraling en positie voor de toekomst. Wij helpen je graag!

 

Onze passie

Bij Octant QHSSE Consultants weten we alles over QHSSE risico’s en hoe deze het beste te beheersen. We hebben passie voor het verbeteren, en implementeren van processen én het motiveren van mensen om met QHSSE management aan de slag te gaan.

We werken QHSSE breed en hebben veel kennis en ervaring op deze vakgebieden. We zijn rechtlijnig, praktisch en pragmatisch in onze aanpak en weten hoe we gebruiksvriendelijke systemen en trainingen op maat gemaakt en dadelijk werkbaar kunnen implementeren in een bedrijf of organisatie. We ontzorgen, communiceren helder en denken vanuit common sense mee, wetend dat ieder bedrijf uniek is. Dat is in een notendop Octant.

Ons team 

 

Heeft u een vraag?

We zijn elke werkdag bereikbaar tussen 08:00 - 17:00

0181 - 611 244