Octant

No nonsense consultancy en training op het gebied van Quality, Health, Safety, Security & Environment (QHSSE)

Octant Veiligheids- & Risicomanagement is een landelijk opererend bedrijfskundig adviesbureau gespecialiseerd in het ontwikkelen, implementeren en onderhouden van digitale managementsystemen voor kwaliteit, veiligheid, beveiliging en milieu.

Onze gekwalificeerde adviseurs ondersteunen bedrijven en instellingen wanneer zij moeten voldoen aan de Nederlandse wet- en regelgeving en/of willen voldoen aan (inter-)nationale normen of modellen als:

Ook als er slechts een verbeterwens is kunnen wij u begeleiden bij het toepassen van een norm of keurmerk of managementtechnieken als Lean Management en Balanced Scorecard in uw organisatie. 

Wij leveren integraal brandveiligheidsadvies in de vorm van (brand-)veiligheidsaudits en nulmetingen, calamiteitenplannen, ontruimingstekeningen en Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) voor onder andere de (petro)chemische industrie, MKB-bedrijven, overheidsinstellingen en horeca- en detailhandelsbedrijven.

Om uw medewerkers getraind te houden en het veiligheidsbewustzijn binnen uw organisatie te vergroten verzorgen wij daarnaast ook diverse veiligheidstrainingen.

Kortom, als u streeft naar optimale veiligheid binnen uw organisatie dan heeft u aan Octant een veelzijdige en betrouwbare partner.