Word jij onze nieuwe collega?

Onze mensen zijn onze motor, daarom zorgen wij goed voor hen.  Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste QHSE-, SHEQ managers, consultants, HSE-managers, KAM-managers die consultant willen worden. Wat werken bij Octant QHSSE Consultants bijzonder maakt? Geen dag is hetzelfde en jouw werkzaamheden zijn zeer divers. Van het optimaliseren van QHSE-processen tot het volledig opzetten en implementeren van een online management systeem, uitvoeren van interne audits en risicoanalyses; als QHSE-adviseur zorg jij dat onze opdrachtgever weet waar hij of zijn processen en risicobeheersing moet verbeteren. Op deze manier dragen wij iedere dag bij aan de kwaliteit-, veiligheid-, gezondheid- en milieudoelstellingen van onze opdrachtgevers. Als QHSE consultant speel jij daar dus een grote rol in!

Bekijk de vacatures
Vacatures

Waarom jouw carrière starten of
vervolgen bij Octant QHSSE Consultants?

Img1
Img1
Img1
Img1
Img1
Img1
Img1
Img1
Img1
Img1
Img1
Img1
Img1
Img1
Img1

Sheq manager? 

Sheq manager? Of ben jij HSE manager en wil jij QHSE adviseur worden? Dat kan! Wij bieden diverse trajecten aan waarbij dit mogelijk is. 

 

QHSE manager / adviseur salaris

Wat verdient een QHSE / KAM manager?

  • Een junior QHSE / KAM manager / adviseur verdient bij ons tussen de 2500 en 4500 bruto per maand. Dit is afhankelijk van de werkervaring;
  • Een medior QHSE / KAM manager / adviseur verdient bij ons tussen de 3200 en 5500 bruto per maand. Dit is afhankelijk van de werkervaring;
  • Een senior QHSE / KAM manager / adviseur verdient bij ons tussen de 4500 en 6500 euro. Dit is afhankelijk van de werkervaring. 


Bekijk onze QHSE vacatures en ontdek het zelf!

Heeft u een vraag?

We zijn elke werkdag bereikbaar tussen 08:00 - 17:00

0181 611 244