OCTANT INTRODUCEERT IMPROVE, HET ONLINE MANAGEMENTSYSTEEM!

Het continue willen verbeteren op het gebied van Quality, Health, Safety, Security en/of Environment (QHSSE) doe je vooral voor je eigen organisatie maar ook voor externe stakeholders zoals opdrachtgevers, controlerende instanties en leveranciers.

Het is fijn als je organisatie staat als een huis en je grip hebt op je processen, registraties, wet- en regelgeving maar vooral je de risico’s kent en beheerst. Het opzetten van een managementsysteem conform ISO en/of VCA normen helpt hierbij maar is vaak een tijdrovend proces! Het resulteert regelmatig in een statisch handboek met allerlei losse formulieren voor het onder andere melden, registreren en analyseren van klachten, verbetervoorstellen, afwijkingen, overtredingen, (bijna)ongevallen en werkplekinspecties.

Dit kan anders! Digitaliseer je managementsysteem en al je registratieformulieren met het online managementsysteem Improve!

DIGITALISEREN MET IMPROVE
Met Improve beheer je eenvoudig en voordelig al je QHSSE registraties, formulieren, procedures en werkinstructies op één plek. Alles is digitaal geborgd in de cloud en dus altijd en overal bereikbaar. Zowel op PC of laptop, als op mobile device op de werkplaats.
 
Met deze webapplicatie beschik je over een praktisch hulpmiddel dat de papieren handboeken, documenten en registraties in zijn geheel kan vervangen.
 
Ben jij klaar met papierwerk? Wil jij dat alle medewerkers eenvoudig kunnen registreren, verbetermaatregelen kunnen uitzetten en alle procedures/werkinstructies kunnen inzien? Maak dan kennis met Improve!
 
Wil je meer weten?
 
Bekijk hier onze productsheets
 

WEBINAR: DIGITALISEREN VAN EEN QHSSE MANAGEMENTSYSTEEM

Op woensdag 13 januari organiseren wij om 10:30 uur een webinar over het digitaliseren van een QHSSE managementsysteem met Improve. 

Tijdens dit webinar kun je kennis maken met Improve. Wij gaan in op de voordelen van digitaliseren, de toegevoegde waarde van Improve en laten wij alle in's en out's van het systeem zien. 

 

AANMELDEN WEBINAR

Heeft u een vraag?

We zijn elke werkdag bereikbaar tussen 08:00 - 17:00

0181 611 244