AEO vergunning BG Freightline

BG Freight Line exploiteert vanuit het hoofdkantoor in Rotterdam 16 containerschepen die dagelijks naar meer dan 29 terminals en havens van en naar Ierland, het Verenigde Koninkrijk en Continentaal Europa varen. Om ‘in Control’ te blijven van haar logistieke activiteiten en mede door de aankomende Brexit heeft BG Freight Line ervoor gekozen om de AEO-Full vergunning aan te vragen.

Om dit traject succesvol te laten verlopen heeft onze Security Consultant Allard van der Wal samen met het team van BG Freight Line een online managementsysteem geïmplementeerd waarmee BG Freight Line haar risico’s en kansen op het gebied van douaneformaliteiten en security kan monitoren en beheersen.

BG Freight Line heeft het initieel onderzoek van de Douane succesvol doorstaan en verwacht binnenkort de vergunning te ontvangen!

Roberto Dikmans en Frank Kapaan dank voor de fijne samenwerking!

 

Risico's en kansen op het gebied van douaneformaliteiten en security praktisch monitoren en beheersen? Onze consultants implementeren binnen no-time een AEO-managementsysteem in jouw organisatie.

 

Heeft u een vraag?

We zijn elke werkdag bereikbaar tussen 08:00 - 17:00

0181 611 244